Open dagen

Een kunstenaar moet er in de eerste plaats voor zorgen mens te worden.

(Pablo Casals)

Open dagen en tentoonstellingen
We ontvangen je graag op onze open dagen!

Je kunt op een open dag sfeer proeven, spreken met docenten en studenten, werkstukken bezichtigen en een lezing bij wonen.
Er staat een team van docenten klaar om ieder die daar behoefte aan heeft gelegheid te bieden de persoonlijke motivatie voor het volgen van een Tiki-jaar door te nemen en te kijken naar de eventuele instroommogelijkheden. 


Binnenkort worden de open dagen bekend gemaakt
Alle open dagen starten om 11.30 en eindigen om 15.30
Om 12 uur en 14 uur wordt er een lezing verzorgd (inhoud bij beide hetzelfde).

Tentoonstelling 'Het land dat in mij woont' tijdens de open dagen
Het is al jaren traditie dat de derdejaarsstudenten KDC-studenten een tentoonstelling verzorgen van eigen werk vanuit de gedachte ‘ achter jezelf gaan staan en voor jezelf uitkomen’. Het is niet toevallig dat er voor een expositie is gekozen in jaar 3 van de KDC-opleiding. Over het algemeen wordt hier de stap naar buiten gemaakt. Hoe ga ik me profileren in de wereld als mens, kunstenaar, coach?
Tijdens de open dagen exposeert er telkens een derdejaars groep, er is dus heel wat beeldend werk te zien én het is mogelijk de makers ervan te spreken!

Open dag en/of tentoonstelling gemist?
Mocht je de open dag niet kunnen bezoeken of gemist hebben, dan je uiteraard altijd contact opnemen om de vragen die je hebt te bespreken.