Paul Hermans

Wie is Paul?
Paul heeft een opleiding gevolgd als reclametekenaar en etaleur. Hij woonde tijdens en na zijn studie in Londen en Florence en is, na zijn terugkeer in Nederland, lange tijd werkzaam geweest in de communicatie. Zo presenteerde en produceerde hij o.a. het televisieprogramma Kijk eens naar Venlo bij de lokale omroep. Daarna werkte hij als stafmedewerker PR en Communicatie bij Museum van Bommel van Dam, hét museum voor hedendaagse kunst in Venlo. Hier was hij verantwoordelijk voor de mediavoorlichting, het  activiteitenprogramma (waaronder de concertreeks Muziek in het Museum) en heeft hij diverse tentoonstellingen als conservator mogen organiseren.  

Na het doorlopen van een loopbaantraject is hij (naast de kunst) zijn tweede passie gaan volgen: werken met mensen, het liefst op een creatieve manier. Hiervoor heeft hij de opleiding tot KDC coach aan De Kleine Tiki gevolgd. 

In mei 2016 is hij als Talentcoach begonnen bij de gemeente Venlo en begeleidt hij medewerkers in hun (levens)loopbaanontwikkeling. Daarbij zet hij creatieve middelen in om het bewustwordingsproces op gang te brengen. Door samen te ontdekken wat je bezielt (en wat je mogelijk belemmert) ontstaat er ruimte voor beweging en ontwikkeling. Ter verdieping van zijn loopbaanbegeleiding heeft hij de opleiding Creatief (Levens)Loopbaan Counselor bij Studio Mattias in Driebergen doorlopen. Sinds 2017 is Paul werkzaam binnen De Kleine Tiki.

Specialiteit
Het medium (foto en) film inzetten voor je persoonlijke ontwikkeling. 

Website
vimeo.com/user43012369 
www.venlovooruit.nl
Paul