Aanmelding schooljaar 2018-2019 geopend

Eén opleiding met verschillende nuances én een nieuw specialisatiejaar

De eerste krokussen komen al weer op! Ook bij De Kleine Tiki ontluiken er in het schooljaar 2018 – 2019 nieuwe ideeën en plannen. Zo bieden we komend schooljaar één opleiding met verschillende scholingsjaren. Ook nieuw dit jaar is de komst van het specialisatiejaar Kunstreis van de Ziel – Reisbestemming Hier en Nu (Tiki-jaar 5). Wil jij komend jaar (weer) een Tiki-jaar volgen? Dan kun je je nu aanmelden. Huidige Tiki-studenten hebben daarbij voorrang tot 13 april.

De opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen

Vanaf komend schooljaar bieden we alle scholingsjaren van De Kleine Tiki onder één opleiding aan, namelijk de opleiding ‘Kunstzinnig Dynamisch Coachen’. Dat betekent dat de opleiding tot Coach in Creatief Stem- en Lichaamswerk een andere plaats krijgt binnen de Tiki. Het aanbod van het Creatief Stem- en Lichaamswerk blijft gewoon bestaan, maar wordt opgenomen binnen de opleiding KDC. 

Kunstreis van de Ziel – Reisbestemming Hier en Nu

Nieuw komend scholingsjaar is de komst van specialisatiejaar ‘Kunstreis van de Ziel - Reisbestemming Hier en Nu’ (Tiki-jaar 5). Vanwege het succes van het eerste jaar Kunstreis van de Ziel, is er vol enthouisiasme en passie gewerkt aan het vervolg. We kijken er nu al naar uit! Aanmelden voor dit scholingsjaar kan als je het eerste jaar van Kunstreis van de Ziel hebt doorleefd. In het eerste jaar van ‘Kunstreis van de Ziel – Een levensreis naar jouw kunstenaarschap’ ben je welkom als je het derde verdiepingsjaar hebt gevolgd bij De Kleine Tiki.

Meer weten?

Wil jij eerst De Kleine Tiki zelf beleven voordat je je aanmeldt? Op zondag 15 april 2018 is de eerste open dag van 11.30 tot 15.30 uur. Je hoeft je niet vooraf in te schrijven, kom gewoon binnenwandelen. Hier lees je meer over de open dagen. Ben je benieuwd naar de opbouw van het nieuwe scholingsjaar? Klik dan hier. Of wil jij je aanmelden? Klik dan hier.