Jorinde Hoefsloot

'Luister eens...
hoe mooi je bent
je hart vertelt het je!'
 

Functie/taken

  • Dagelijks bestuur / beleidszaken
  • Docent
  • Hoofd studentzaken en administratie

Wie is Jorinde?

Sinds 1997 is Jorinde werkzaam binnen De Kleine Tiki, haar functie is in de jaren gegroeid en mede door haarzelf vormgegeven. Naast haar werk binnen De Kleine Tiki heeft Jorinde een aantal opleidingen afgerond, waaronder de Pabo, Pedagogiek, Lerarenopleiding Pedagogiek en Onderwijskunde.

Jorinde is jarenlang verbonden geweest aan de Hogeschool voor Pedagogiek als docent, coach en onderwijskundige. In haar werkzaamheden op de hogeschool zocht zij telkens de verbinding tussen  het kunstzinnige en de praktijk van het lesgeven en coachen.  Ook werkte Jorinde bij een Educatieve Uitgeverij en verzorgde zij verschillende trainingen voor ouders en kinderen bij Bureau Jeugdzorg.

Sinds januari 2013 is Jorinde volledig in dienst bij De Kleine Tiki, waar zij zich vol enthousiasme inzet voor studenten, docenten en de school.

Jorinde geniet  ontzettend van haar schatten! Haar schatten van kinderen en haar man, maar ook van de schatten gevonden aan zee. Jorinde verzamelt aangespoelde stukken hout,  geroest ijzer en door de zee ‘aangetast’ plastic.  Deze ‘schatten’  liggen  ‘gewoon mooi te zijn’ of worden verwerkt in haar atelier. Het jutten aan zee en de momenten in haar atelier zijn haar dierbaar. Het is 'spelen in en met de natuur'. Daarnaast houdt Jorinde ook van het spel van de muziek. Ze speelt graag op haar piano. 

Specialiteit

Enthousiasme en het werken vanuit kracht.