Daniëlle Jaspers

'Ontdek het spelende kind in jezelf, het verbindt je met je ziel'

Wie is Daniëlle?
Daniëlle Jaspers is beeldend kunstenaar, kunstzinnig dynamisch coach en communicatiedeskundige
Na mijn studie Communicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdam, heb ik me 13 jaar als communicatiestrateeg, -manager en –adviseur gericht op externe communicatie, het bedenken van concepten, managen van campagnes en het bouwen aan merken.
Vanaf 2004 ben ik mijn droom gaan leven en heb ik de weg naar binnen gevolgd m.b.v. yoga, meditatie, spiritualiteit en diverse cursussen innerlijke ontwikkeling. Ik startte mijn eigen schildersatelier om jong en oud tot kleurrijke expressie te brengen en zich met zichzelf en elkaar te verbinden. Inmiddels werk ik sinds 2005 als zelfstandig beeldend kunstenaar, coach en trainer op het gebied van communicatie, bewustwording en innerlijke ontwikkeling.
Van 2011-2014 volgde ik de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen & Counselen aan de Kleine Tiki,in Breda, volgde diverse workshops van de Helende Reisvan BrandonBaysende jaartraining vrouwelijk leiderschap Women’s Way van Passion of Heart.
Ik ben geraakt door de magie van het leven, de natuur, dansen, de werking van de nieuwe energie, de kracht van het energetisch veld en de lichaamsgerichte oefeningen die me in contact brengen met het zelf helend vermogen van mijn eigen lichaam, mijn innerlijk weten, intuïtie en hogere zelf. Sindsdien is dans, lichaamswerk en schilderen voor mij met elkaar verbonden. Ik zet ze als middel vaak in in mijn eigen praktijk voor kunstzinnig coachen, die ik in 2013 startte. Ik geef er workshops, trainingen en coachingsessies om mensen hun volle potentiete latenontdekken.Ik noem het kunstzinnig werken aan zelfbevrijding. Met behulp van schilderen, tekenen, boetseren, verhalen, dans, muziek, stilte, stemgebruik, innerlijk reizen, aanraking, beweging en spel neem ik ze mee op reis naar hun hart en ziel. Al spelend ‘oefenen’ ze om het te integreren in hun dagelijks leven.
 
Mijn grootste passies zijn vrij dansenen vol overgave met verf kleur en vorm geven aan wat ik van binnen voel. Heerlijk schilderen vanuit mijn intuïtie. Verdwalen in de wereld die op het doek ontstaat. In verbinding met mijn bron en alles wat zich aandient. Elk jaar geef ik speciale vakantieweken intuïtief schilderen en bewustwording in Zuid-Frankrijk. Schilderen is dan als adem voor de ziel.
 
Specialiteit:
met liefde, aandacht en speelsheid begeleiden van bewustwording en transformatieprocessen door creativiteit en lichaamswerk, trainen van teams/werknemers (in de zorg), vrouwencirkels, intuïtief schilderen, spelend kind voeden.
 
Website:
www.kunstzinnigcoachen.nl